Jag, Marketta Simons, är utbildad logoterapeut  (LTI, 4½ år) från Finlands Logoterapi- institut AB (Suomen Logoterapiainstituutti Oy). www.logoterapia.fi.

Jag har också ekonomisk utbildning från Finland och jur.kand. från Stockholms Universitet (sammanlagt 440 högskolepoäng). Därutöver har jag utbildningar bland annat inom ledarskap. Min yrkeslivserfarenhet är bred och kommer både från den offentliga och privata sektorn. Jag har arbetat med ekonomi, som jurist, pedagog, projektledare, chef, kursledare och föreläsare samt med egen verksamhet.

Min levnadsbana är ingen rak sträcka utan jag har åkt livets berg- och dalbana med skratt och gråt. Som ung gick jag igenom en lymfkörtelcancer och mitt liv har präglats av en hel del sorger och förluster. Logoterapin har hjälpt mig med insikt i livet. Därför vill jag dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och hjälpa dig att finna din innersta potential, entusiasm och energi så att du kan känna lycka och glädje i vardagen.

Hela mitt liv har jag ritat och målat. Jag har även haft några utställningar. Du ser en del av mina bilder i mitt bildgalleri under denna flik. Jag håller även kurser i logomåleri. Målandet kan vara ett hjälpmedel för att lättare finna sig själv.

Var modig!     Tänk efter vad vill du göra i ditt liv och gör det!     Njut av livet!

Du kan se mer om logoterapiutbildningen under fliken Logoterapi/ utbildning

.

Du kan nå mig
0702553370
+46702553370

marketta@logoterapi.se
Godkänd för F-skattsedel

logoterapi